onsdag 15 juni 2011

En Jaha upplevelse

Fick det uttrycket av en vän och jag tog det till mig. Förra torsdagen fick jag mig en sån upplevelse. Jag gjorde illa mig på mitt jobb och tänkte att det inte var så allvarligt, men tji fick jag. Jag fick gipsas. Suck.

Min mc säsong kommer bli lite kortare denna sommar och jag fick en jaha. Bara att acceptera. Visst, inte kul, och vad kan jag göra åt det?

Nu blev det sjukskrivning så det blir vila, måla och läka.

När man får vitt gips på foten så är det väldigt omaka med hur resten av jag ser ut. Självklart kunde jag inte låta det vara vitt. Dagens arbete blev att snygga till mitt ben helt enkelt.

Här är resultatet. På vaden står även min web adress ifall någon är nyfiken.








Står utanför min ateljé och syster fick agera fotograf.

- Posted using BlogPress from my iPhone

onsdag 8 juni 2011

Att våga göra nya saker

Jag tror på att våga, jag tror på att utvecklas, jag tror på att testa nya saker även om man är lite osäker. Jag vill inte fastna i något som sen blir en vana och som senare blir en tyngd.

Jag vägrar att vara rädd för utmaningar. Jag vill inte vara rädd för nya kontakter eller misstänksam. Detta kan sätta käppar i hjulet för att se nya saker.

Jag kliver gärna på när jag får förslag. Det är sällan jag tackar nej. Jag är ett öppet sinne och ibland blir inte allting det man hoppats, men jag kan i allafall klappa mig på axeln och konstatera att jag klev på med seriösa tankar och gjorde mitt bästa!

NU mot nya referenser, ska skriva ner lite tankar kring mitt konstnärsskap och varför jag valt att agera och stanna i Stockholm... Resultatet kommer längre fram i Juli.





Glad att få posera :)

- Posted using BlogPress from my iPhone

tisdag 7 juni 2011

Svårstartad...

Jag är ovanligt seg för tillfället och verkar inte riktigt komma igång.  Jag har några tavlor som jag bör jobba med och idag har jag beställt utskrifter på lite nya foton som jag kommer jobba med.
Jag gillar att jobba med fotografier som skisser, jag tycker det funkar bra, visst, jag tecknar också ner mina tankar, fast foto är enkelt och ger mig enklare svar på det som jag ska måla.

I morgon är det Kjell lunch och jag ska även träffa min "drake", vi ska prata och planera lite inför Almedalen, det kommer bli bra! Efter denna lunch är det färg som gäller, kanske sitter jag ute och målar, det känns så tråkigt att vara inomhus när det är fint väder.



Just nu undrar jag... mc eller buss till Gondolen?